Produkter
Fixa Projektet arkiv
RSS

Fixa projektet > inlägg '2024' 'april'

Dags att fixa hallen?
Dags att fixa hallen?
Att inreda hallen kräver ofta extra omsorg och planering, särskilt om ytan är begränsad. Här ställs man inför utmaningen att kombinera det praktiska med det estetiska. Mycket ska få plats på liten yta, men det ska ändå bli fint. Det finns en del smarta sätt att göra det på.
Hitta rätt arbetsbyxa
Hitta rätt arbetsbyxa
När du arbetar hårt behöver du arbetskläder som pallar trycket. Inte minst behöver du byxor utformade efter dina aktiviteter och behov. L.Brador erbjuder tre olika modeller av arbetsbyxor som alla är utformade för att ge optimal komfort och hållbarhet, men med lite olika materialval och utföranden. Vilka som kommer att passa dig bäst handlar om tycke och smak och vad du har tänkt använda byxorna till.
Dags att byta fönster?
Dags att byta fönster?
Det vanligaste skälet till att byta fönster är ökad energieffektivitet och lägre energikostnader. På en villa med äldre tvåglasfönster försvinner upp till en tredjedel av husets värme ut genom fönstren*. Men fördelarna är många fler än så. På köpet får du till exempel också bättre ljudisolering, ökad säkerhet och mindre kallras.